Nettoformue per april 2015

Jeg har nå sett igjennom den økonomiske tilstanden for 2015:

Nettoformue apr 15

Nettoformuen har blitt redusert, men reduksjonen er mye mindre enn forventet. Vi har vært igjennom en anstrengt økonomisk periode de siste månedene. Nå er fruen i full jobb og vi vil få lønninger begge to den 12. mai. Det har vi aldri fått før, så det blir digg!

Aksjemarkedene har steget, spesielt hovedindeksen på Oslo Børs. Derfor har det blitt en avkastning på fondene. Jeg lovte å legge inn kjøpsverdien, men glemte det i farten da jeg hentet ut tallene. Jeg lover å gjøre det neste gang!

Ting ser lyst ut, og det kommer til å bli en markant kapitaløkning dette året! Det er snart på tide å revidere de kortsiktige og langsiktige målene også. Følg med! 🙂

– King Cash

 

2 kommentarer til “Nettoformue per april 2015”

  1. Gratulerer med jobb til Queencash!

    Hva har dere som mål for nødfondet? Er usikker selv, men har hittill aldri brukt av pengene der, så vurderer om det burde holde med en månedslønn. Hmm…

    1. Takk, takk 🙂

      Vi har vel egentlig ikke satt noe mål ennå, men jeg har i mitt stille sinn tenkt at 50 000 (to månedslønner ca) får holde. Vi er vant til å leve billig hvis vi absolutt må, så de pengene varer nok lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *