Om King Cash

Hei! Her er litt informasjon om jeg som står bak denne bloggen.

Jeg er en 88-modell av en manns om bor i Oslo sammen med Queen Cash. Vi er to individer som har en brennende interesse for økonomi, sparing og investeringer. Vi vet begge to at vi vil bli 100 % økonomisk uavhengige, dvs. så rike at vi kan gjøre hva vi vil i livet.

Ved oppstart av denne bloggen i  juni 2014 var vi begge i en etableringsfase. Jeg var akkurat ferdig med 5,5 års jusstudier, og Queen Cash var på full vei mot å bli psykolog. Vi bodde i en leilighet som undertegnede eide, men som nå begge er eiere av. Vi har en bil, ingen hunder og ingen barn. Nå er jeg praktiserende jurist og hun er praktiserende psykolog.

Jeg har alltid vært flink med penger, men det er først de siste årene jeg har fått øynene opp for at man systematisk bør jobbe for å oppnå mål også innen sin egen økonomi. For et par som oss handler dette mye om fremtidsplanlegging, og hva vi vil gjøre med livene våre.

Meningen med våre to blogger; kingcash.no og queencash.no er derfor å kunne dele refleksjoner helt ærlig med oss selv og andre. Vi har valgt å anonymisere bloggene i størst mulig grad, slik at vi kan være ærlige både med tanke på privatøkonomien og våre egne tanker om ting og tang. Ved å skrive jevnlig på bloggene, kan vi også holde oss selv ansvarlig og nå de målene vi setter oss.

Jeg og Queen Cash håper dere vil følge oss på veien til økonomisk uavhengighet, komme med innspill og dele erfaringer med oss. Vi gleder oss til reisen…

For policy vedrørende bruken av denne siden, se her.

– King Cash

2 kommentarer til “Om King Cash”

 1. Hi!

  I would like to advertise on your site with text links or sponsoring an article.

  Would you be interested?

  Please also let me know your best price for a banner ad and if you own other sites available for advertising.

  Kind Regards,
  Julia Berg

  1. Hi Julia!

   That is possible. However, I demand in return that I can be 100 % percent honest about the product and that I must make my Readers aware of the fact that the article is sponsored. If you can read Norwegian, please see my policy on the main menu.

   – King Cash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *